Over Modern Traveller

Hello! Ik ben Jelle Mol en ben voorafgaand aan mijn 2015-2016 wereldreis door Iran, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland gestart met Modern Traveller. Je vindt hier adviezen en tips waarmee je hopelijk jouw reis mooier, indrukwekkender, goedkoper of op wat voor manier dan ook beter maakt.

Op Modern Traveller probeer ik namelijk antwoord te geven op concrete (reis)vragen waarmee je ongetwijfeld zit. Als echte millennial (1989) zijn mijn smartphone, internet en Google het eerste waar ik naar grijp wanneer ik een vraag heb of ergens niet uitkom. Desondanks vind ik lang niet altijd het juiste of volledige antwoord – al helemaal niet als het om zeer specifieke vraagstukken gaat. Met Modern Traveller wil ik andere reizigers daarin tegemoetkomen.

Shanghai

Contact opnemen

Heb je een vraag over een reisadvies of tip, dan kun je onderaan het artikel reageren. Zo kunnen andere bezoekers ook meelezen. Wil je iets anders weten, liever direct contact opnemen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van commerciële content? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.