Over Modern Traveller

Hello! Ik ben Jelle Mol en ben voorafgaand aan mijn wereldreis in 2015-2016 gestart met Modern Traveller. Mede dankzij deze reis heb ik in totaal meer dan 50 landen kunnen bezoeken in Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Afrika en Europa.

Op Modern Traveller vind je adviezen en tips waarmee je hopelijk jouw reis mooier, indrukwekkender, goedkoper of op wat voor manier dan ook beter maakt. Ik probeer hier namelijk antwoord te geven op concrete (reis)vragen waarmee je ongetwijfeld zit. Als echte millennial (1989) zijn mijn smartphone, internet en Google het eerste waar ik naar grijp wanneer ik een vraag heb of ergens niet uitkom. Desondanks vind ik lang niet altijd het juiste of volledige antwoord. Met Modern Traveller wil ik andere reizigers daarin tegemoetkomen.

Shanghai

Contact opnemen

Heb je een vraag over een reisadvies of tip, dan kun je onderaan het artikel reageren. Zo kunnen andere bezoekers ook meelezen. Wil je iets anders weten, liever direct contact opnemen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van commerciële content? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.